The easy way to hire a car...

while Saving Valuable Holiday Time

Helgdagar på Zakynthos

Helgdagar på Zakynthos

Video tui.se

Zakynthos är känd för sina ljusa långgrunda stränder med klarblått vatten. Men också för grön natur och stora doser grekisk charm. Reser du med familjen kan du välja mellan Blue Village Family Life och många andra hotell med aktiviteter och fina poolområden. Att hyra en bil med SMART RENTALS är det bästa sättet att ta sig runt i Zakynthos.

Stränder för alla smaker Zakynthos ligger längst söderut av de joniska öarna, väster om grekiska fastlandet. Naturen är lika grön som på grannöarna Korfu och Kefalonia, men på Zakynthos finns dessutom långa sandstränder av ljus fin sand. Vissa med parasoller och vattensporter, andra där du kan vara helt för dig själv.

Se dig om på Zakynthos Vid sidan av stränderna finns massor att upptäcka. Gör en båttur till det strandade fartyget i Smugglarviken. Snorkla vid de fantasieggande Blå Grottorna eller åk till Zakynthos stad för att frossa i shopping och restaurangliv (här finns många italienska restauranger). Vid flera av öns stränder kan du få en skymt av de utrotningshotade havssköldpaddorna Caretta caretta som sommartid kommer till ön för att lägga ägg. Det är enkelt se sig om med hyrbil och med våra utflykter kan du komma till Sköldpaddsön eller Kefalonia. Bland mycket annat.

tui.se resorts

resorts
Laganas – Öns största strandresmål med restauranger, nöjesliv och en lång sandstrand.
Kalamaki – Lugnt och barnvänligt intill den livligare orten Laganas.
Argassi – Bra läge för den som vill ha både strand och stad. Nära till Zakynthos stad.
Alykanas – Vid en sandstrand där havet skiftar från djupblått till turkos ligger vårt Blue Village Family Life.
Vasilikos – Flera fina stränder som ett pärlband runt en halvö med lantlig känsla.
Tsilivi – Mysig semesterort med barnvänligt långgrund sandstrand.

Comments are closed.


Covid-19 Notification

To ensure the health and well-being of our customers all prescribed hygiene protection measures have been implemented. Our vehicles are thoroughly cleaned and disinfected both, inside and outside, before we hand them over to you. Our Team members have been trained to fulfil all health and hygiene requirements.